torstai 6. maaliskuuta 2014

Fiiliksiä

Tiedättekös mikä on melko petollinen paikka? styleroom.fi Tervemenoa vaan teillekin koukuttumaan siihen paikkaan! Olen tänään selaillut ja kuolaillut ihania ideoita sivutolkulla ja himottaa vaan entistä enemmän tehdä jotain muutosta meidän pimeään ja ahtaaseen eteiseen! Ehkä keksin jotain mukavaa...

Luen tällä hetkellä Sinikka Pakemanin Terveellisen ravinnon aakkoset -kirjaa ja se on entistä enemmän sysännyt minua ruokavalinnoissani entistä luonnonmukaisempaan suuntaan. Niin rajua tekstiä ajoittain kyllä kirjasta löytyy että ihan hirvittää. Tiesittekös mm. että e-pillereiden syöminen heikentää monien vitamiininen tehoa? Tai että maitolasillisesta vain noin 30% kalsiumia imeytyy elimistöön? Ja sekin on aivan huimaa, miten elimistömme on monimutkainen laitos ja monet vitaminiit ja hivenaineet tarvitsevat toisiaan toimiakseen kunnolla. Kuinka moni asia voikaan mennä pieleen elimistössä, jos ei tarvittuja vitamiineja, hivenaineita ja yleensä ravintoaineita saada riittävästi. Kuinka moni nykysairaus johtuukaan ei nyt suoranaisesti mutta monilta osiltaan nykyisen tehoviljellyn ravinnon erilaisista kasvimyrkyistä, eläinten syömistä antibiooteista ja kasvuhormoneista. Aiemmin, kun ruoka tuli suoraan omasta pellosta ja maito lehmästä eikä ollut mitään kevyitä toimistohommia, oliko silloin laktoosi-intoleranssia, keliakiaa tai liikalihavuutta? Tiedän tämän aiheen kirvoittavan mielipiteitä ja keskusteluja, mutta mielipiteitä on vähintäänkin niin monta kuin on ihmisiä jos ei enemmänkin. Tämä on nyt vaan saanut minut ainakin ajattelemaan asioita aivan uudelta kantilta. Suosittelen lämpimästi myös tätä kirjaa luettavaksi!


Pyydän syvästi anteeksi kuvanlaatua, mutta ehkä siitä näkee mitä olen saanut aikaiseksi. Piirsin siis molemmat kissani ja kehystin heidät. Nyt he ovat jo seinällä mutta siitä en kerennyt vielä ottamaan kuvaa, ehkä sitten samalla jos ja kun eteisemme saa ylleen päivitetyn ilmeen ;)

2 kommenttia:

  1. Hei mulla oliskin sulle pientä kuntoilu asiaa ;)
    Täytyy soitella tällä viikolla :))

    Niin ja se mitä kaikista eniten halusin sanoa on, että NIIN ihania piirrustuksia!! P ja H misut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soittele ihmeessä! :))
      Kiitos,piirustukset pääsivät eteiseen näytille :)

      Poista

♥ Jokaikinen kommentti on tervetullut! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...